Saturday, May 3, 2014

Despre 1 Mai si altele...

Nu, n-am facut gratar de 1 Mai, desi stiu ca asta e traditia la noi...Nu pentru ca nu mi-as fi dorit, ci pentru ca previziunile meteorologilor n-au fost de partea noastra si am preferat sa nu riscam sa "gratarim" in ploaie. Normal ca ne-am ofticat super tare vazand soarele si timpul frumos, dar asta e! Macar am reusit sa fac niste poze in lanul de rapita, ca de anul trecut imi doresc, dar din motive diverse, n-am apucat! In zona noastra sunt lanuri imense, cat vezi cu ochii. Uneori sunt alaturate lanurilor de grau, e un contrast superb! Imi pare rau ca stau asa de prost cu timpul si nu pot merge sa fac sedinte foto!

A propos de timp: eu in ultima vreme, fac cate doua lucruri de-odata. In timp ce scriu acest articol, iau si masa de pranz. Cand ma machiez dimineata, mai dau o raita pe bloguri si-mi beau cafeau sau iau micul dejun. La serviciu mananc intre doua mail-uri si trei telefoane. Si oricat de bine m-as organiza, simt ca nu am timp sa fac tot ce mi-am propus.

Asa ca, va rog sa-mi povestiti cum faceti voi pentru a va descurca cu toate sarcinile zilnice! Astept sfaturi!

Va pup,
Georgiana










7 comments:

ilda76 said...

Hahaaa, cretelor, cat de frumoase sunteti! Fundita rosie din par si ochelarii dau un aer tipic frantuzesc! Parca si atmosfera e de-acolo! :) Cat de simpatic e printul pantalonilor!!!

Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts

coco said...

niste frumoase! meteorologii s-au inselat maxim :)...cel putin pe litoral!

Unknown said...

Doua printese in roz!

ZADIN said...

Bravo, Georgiana. Mă bucur să văd că ai bifat împreună cu prinţesa lanul de rapiţă. Pozele sunt foarte frumoase şi memorabile.

Mihaela Pojogu said...

Gargaritelor, daca imi permiti asocierea, sunteti superbe! Am reusit si eu sa fac cateva poze in lanul de rapita... te inteleg cu timpul, cam asa fac si eu. xo

Boheme.Fille said...

Cât de drăguțe sunteți!! :*

Corporatista said...

Multumim, fetelor!