Monday, April 14, 2014

Hello again






Buna, fete cucuiete! Sper ca v-a fost dor de mine! Mie sigur mi-a fost dor de voi , desi v-am urmarit si, asa cum am promis, am mai si comentat pe ici pe colo. Azi m-am trezit cu o mare dorinta de a scrie ceva, de a va impartasi ce s-a intamplat cu mine in ultima vreme. Nu stiu ce a provocat acest lucru, dar mi-am zis "de ce nu"?

Asadar, din decembrie am un nou job, care ma solicita destul de tare pentru ca trebuie sa fac naveta (v-am spus ca eu stau in apropierea Bucurestiului). Era o schimbare necesara si ma bucur ca am reusit s-o fac, chiar si cu unele sacrificii. Pentru mine e extrem de important sa imbin viata de familie cu cea profesionala. 

Intrebarea mea pentru voi este: cum reusiti sa le faceti pe toate, care este secretul vostru? Eu am cedat anul trecut si am renuntat la blogging. Dar as vrea sa revin, asa ca astept sfaturile voastre!

Cu drag,
Georgiana

6 comments:

ilda76 said...

Ce surpriza placuta!!!
Cred ca am simtit ca va veni pentru ca, recent, vazand pe Fb o poza de-a voastra (daca nu ma insel, chiar asta), am avut imboldul de a scrie: Hai, Georgiana, cu un ootd! Mi-am infranat pornirea, de teama sa nu te simti presata in vreun fel!

Nu imi mai opresc feelingul si spun: Hai, inapoi, hai, haaiii! :)

Arati minunat, gargarita creata e teribila! Referitor la timp, stiu ca e foarte greu, al naibii de greu! Dar le iei exact in ordinea prioritatilor si, chiar daca scrii la doua saptamani pe blog, cine te amendeaza??? Dupa cum se poate, dupa cum iese! Prea ne impunem, prea tragem de noi!

Puup!
Ilda
Lavender Thoughts

Mihaela Pojogu said...

Buna Georgiana, ma bucur sa te revad pe blog!

Timpul... greu cu el, il impartim si noi cum putem, nu reusim tot, lasam pe maine, intr-o zi.

Felicitari pentru job si toate cele bune!

Pentru ca se apropie sarbatorile Pascale iti doresc sarbatori cu lumina, dragoste si pace!
pupici

Corporatista said...

Felicia, iti multumesc pentru incurajari, voi incerca sa revin in limita timpului disponibil.

Mihaela, sarbatori fericite, sanatate, intelegere si iubire iti doresc!

Corporatista said...
This comment has been removed by the author.
ZADIN said...

Da, mi-a fost dor de tine, să te citesc "la tine acasa", dar eu ştiu că ai fost permanent prezentă la mine pe blog şi asta a contat foarte mult pentru mine.
Mă bucur că ai decis să întrerupi pauza şi nu aveam niciun dubiu că asta se va întâmpla căci bloggingul e ca un virus... odată ce l-ai contractat, greu te mai vindeci.

În legătură cu întrebarea ta... răspunsul este simplu: cu siguranţă nu ai cum să le faci pe toate în acelaşi timp. Pui prioritate pe lucrurile cele mai importante şi care contează şi care îţi aduc cele mai mari satisfacţii şi aşa ajungi să faci foarte multe. Când bufferul de priorităţi devine prea încărcat mai renunţi la lucruri, dar doar temporar, exact cum ai făcut şi tu.

Bine ai revenit şi să auzim numai de bine.

Corporatista said...

Multumesc, Lucia! Este cu adevarat un drog si mi-a fost tare dor!