Monday, July 22, 2013

Out with friends

EN: When you become a parent, going out with friends in bars and clubs happens very rarely, at least for us. That means once a month or every other month. This Friday,  we went to a very nice bar, we danced and had "grown-ups fun". I hope to do it again soon.

RO: Cand devii parinte, sunt din ce in ce mai rare momentele cand iesi in oras la baruri si cluburi. Iesirile constau in parcuri, locuri de joaca si poate o terasa unde are si copilul spatiu sa zburde. Eu si sotul meu incercam, totusi, sa ne facem timp si de noi, sa ne distram "ca oamenii mari". Cred ca e important intr-o relatie. 

Voi ce parere aveti?










5 comments:

coco said...

normal ca este important...si timpul petrecut singura este ! :)

Mihaela Pojogu said...

E nevoie de atentie pentru fiecare in parte, uneori e foarte greu, dar cu suport din partea partenerului, in primul rand, se poate.
Foarte misto sandalele :)

ilda76 said...

Esti luminoasa cand zambesti!:)
Rochita e frumoasa si iti vine foarte bine; mi-au ramas ochii la sandale, imi plac tare mult; ah, remarc si nuanta de fuchsia a plicului!

Si noi facem acest lucru; e drept ca nu atat de des pe cat ne-am dori!

Pupici, Georgiana!
Ilda
Lavender Thoughts

ZADIN said...

Și noi încercăm să avem grijă de relația noastră, de aceea cel puțin o dată pe săptămână ieșim doar noi doi, dar chiar și atunci tot la pisicuțul mic ne gândim...

stf27 said...

ador sandalele taleeeeeeee! daca ar fi si comode, ar fi ceva! nice outfit! pupici